PVC heeft de laatste 15 jaar veel aan populariteit gewonnen. Samen met aluminium wordt PVC of kunststof het meeste gekozen bij nieuwbouwprojecten of renovatiewerken.

De verklaring voor de opmars van PVC ramen ligt in de super isolerende eigenschappen van kunststof, de duurzaamheid, het éénvoudige onderhoud en budget-vriendelijkheid en tot slot zijn landelijke uitstraling. Onze PVC ramen en deuren zijn getest en geproduceerd volgens de strengste Duitse kwaliteitsnormen. Esthetisch zeer mooi en veilig, maar zijn toch vooral een toonbeeld van comfort.

Wanneer u nieuwe PVC ramen plaatst, betekent dit in de praktijk dat de geleverde thermische en akoestische waarden maar zelden worden geëvenaard.
Door ons uitgebreid gamma aan PVC profielen met bouwdiepte ’s van 70 tot 85 mm en met 2 of 3 epdm rubbers en 5 of 6 kamers hebben wij voor elke woning het geschikte model in huis. Standaard worden PVC profielen geproduceerd in wit & crème in de massa en door het uitgebreid kleuren pallet van renolite folie’s zijn er vele kleurmogelijkheden waardoor zeer gegeerd bij renovaties.

Indien u kiest voor PVC ramen kiest u voor budgetvriendelijke kwaliteit. Onze schuiframen zijn steeds van het type hef-schuif wat garant staat voor easy–sliding, zelfs bij grote afmetingen en steeds met mogelijkheid tot inbouwen op vloerniveau.